reklámtáblaautodekorációdekoráció árak
Tevékenységek föként a következöek:
 
   
Dekoráció:

Bármilyen kiállítást, termet, kirakatot, üzletet, külső–belső teret, igény szerint megszépítek, feldíszítek, installációkkal és egyéb kiegészítőkkel megalkotok. Addig variálom, míg a megrendelő elképzelése megvalósul.

 

Kirakatrendezés:

Budapesten és környékén évekig profi kirakatrendező voltam. Versenyeket nyertem ezen a területen. Akár textilnemű akár darabáru amit kirakatba kell helyezni, és megmutatni a vásárlók figyelemfelkeltése érdekében, garantáltan sikerre viszem a dolgot.

 

Cégtábla:

Mindenféle alapanyagra: fém, alumínium, fa, műanyag lemez, plexi, vagy egyéb hordozóelem, grafikai tervezés után, plotterrel vágott formában, vagy digitális nyomtatással készül a reklámtábla. Utólagos kezelés, fényezés, UV védelem, igény szerint kérhető a felületre. Garancia 5-10 év, a használt anyagok gyári előírása szerint.

 

Grafika: 

Számítógéppel corel programban tervezek bármilyen elképzelésnek megfelelő grafikát, logót, image-et. Átalakítok, vagy megszépítek régi megunt üzleti vagy egyéb megjelenési formákat.

 

Autómatrica:

A legjobb reklámhordozó! Mozgásban van, sok helyen meg tudják figyelni, és megkeresni cégét, ha autómatricát csináltat.

Teljes felületre, vagy csak részleges helyekre minden típusra tervezek, és kivitelezek, és fel is ragasztok reklámokat, logókat, képeket vagy csak szövegrészeket. Lehet kamion, vagy kisautó, motor, vagy csónak, akár repülő is, ha szépülni akar vagy reklámozni, ezt ajánlom.

Létezik még mágnesfólia is, ezt kisebb felületre lehet használni. Levehető ha nem akar hirdetni, és semmi nyoma nem marad az autón utána.

 

Világító doboz és betű:

Alumínium profilú, vagy műanyag maga a doboz, ami a kiválasztott színnel van színterezve. Benne neon égők beépítve. Egy vagy kétoldalas formában is létezik, oldalán kihúzhatós átvilágítós plexivel, amin a reklámgrafika van elhelyezve. Lehet alkonykapcsolóval is ellátni.

Ha 4m-nél szélesebb a tábla, javasoljuk a feszített reklámhordozó megoldást, így nem tud megvetemedni, görbülni, mint a plexi ekkora felület esetében.

 

Molinó:

Ez sokféle megoldásban készíthető el: egész vékony: 200gr-os tól a 800 gr-ig, attól függ mekkora felületre szánják. Beszegve, ringlizve, vagy csak simán ragasztva a széleket, esetleg tapadós formában is meg tudom oldani. A molinó lehet plotterrel vágott betűk, vagy digitális nyomtatással készült is. Létezik kétoldalas molinó is, ennek belsejében egy sötét anyag van beledolgozva, így nem látható a másik oldal. 2 -3 napos határidőre tudom vállalni.


 

Épületháló:

Nagy felületre (10nm-től) szánt, lyukacsos szerkezetű fehér alapanyag, ami digitális nyomtatással, reklámhordozó felületként szolgál. Egy hét az elkészülési idő.

 
 

Zászló, poló nyomás:

Zászlót tervezés után kétféle módon kivitelezünk: szita, vagy nyomtatott formában. Itt is van anyag választél: selyem, vagy akril

Pólókat sokféle módon nyomunk, hozott anyagra is... 

 

Padló és faldekoráció:

Különleges anyaggal nyomtatott formában lehetséges padlót és falat is dekorálni. Faldekorációt kívánságra kézimunkában is vállalok: festmény, betű, táj, logó, stb

 

Kiállítások:

A tavaszi vagy őszi nemzetközi, vagy szakmai vásárokon pavilon dekorációk tapétázás, betűvágás, installáció készítés, árubemutatás, figyelemfelkeltő imaege tervezést és teljes kivitelezést vállalok.

 

Plasztikus térbetű:

Kemény hungarocell vagy nikecell alapanyagú habvágó géppel vágott betűket, logókat lefestve adott felületre ragasztva készítek el.

Ragasztani lehet: fára, falra, táblára, stb

Elkészítési idő: 5 munkanap

 

Teljes arculattervezés, kivitelezés:

Ha új üzletet nyit, ne legyen gondja reklámra! Megtervezem, az egész üzlet arculatát és kivitelezem Önnek. A legkorszerűbb alapanyagokból a legjobb technikával és a leggyorsabban és színvonalasan, garanciával, hogy Ön meg legyen elégedve!